• Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Shanghai Rock International Trading Co.,Ltd

Sampeyan bakal duwe pilihan tanpa wates karo kita

Sapa Kita

Wiwit taun 2000, kita ing GOX nyedhaki bisnis ngekspor hidrasi uga produk sing gegandhengan karo ruangan.Kita kerja kanggo merek lan pengecer terkemuka ing saindenging jagad kanthi ngasilake lan ngekspor ewu botol banyu SKU, cangkir lelungan, tumbler, wadhah panganan, flasks hip, lan liya-liyane.Beda saka bahan kaya stainless steel, tritan, kaca, silikon, LDPE, lsp.

Apa We Do

Nggunakake kekuatan ing bhinéka lan kawruh pasar jero, GOX partner karo pelanggan kanggo berkembang, desain, Pabrik, kontrol kualitas, pengawasan lan ngirim produk OEM utawa ODM.Kita ngerti carane komunikasi, kolaborasi lan kreatifitas berkembang.Tujuane kanggo terus-terusan ngatur produk sing paling apik, paling dipercaya, ketemu karo kualitas klien uga kepuasan wektu timbal.Luwih saka eksportir, kita prihatin banget karo bisnis sampeyan.Kita wis ana ing kene, lan bakal teka ing kene kanggo mbantu sampeyan nggayuh tujuan jangka panjang.

Kenapa Pilih kita?

Layanan tuku siji-mandeg, didhukung dening ewu SKU produk.

Penjualan sing berpengalaman uga tim koordinator pesenan, kerja minangka pemecah masalah, penanya lan golek solusi.

Tim desain trampil nawakake layanan dhuwur-nilai kanggo proyek OEM lan ODM pribadi

Cadangan tim QA & QC profesional.

BSCI, audit SEDEX disertifikasi

EU10/2011, LFGB, DGCCRF, FDA disetujoni.

98

Tim Perusahaan

Tim Kita

Kita duwe latar mburi sing beda-beda, nanging kita nuduhake akeh perkara sing padha.Kita ngerteni pentinge kemitraan sing kuat lan lestari ing kabeh aspek bisnis, kita ndeleng karyawan, pelanggan, pemasok, minangka mitra. desain, manufaktur lan riset lan pangembangan.

Dadi Transparan

Kita pantes duwe informasi sing jujur, mbukak, lan konsisten babagan bisnis kita.Saben anggota tim, tanggung jawab kanggo transparan karo para pelanggan lan pemasok,

CRawuh Kawruh

Kita usaha kanggo terus nambah kawruh, deepen pemahaman kita, lan nandur modal ing wutah pribadi lan profesional kita.

Janji Kualitas Kita

Bebarengan makarya kanthi standar lan proses internasional sing paling dhuwur.Kita fokus ing kualitas lan safety ing saben tahap perjalanan produk.Kita usaha kanggo entuk praktik paling apik ing manufaktur sustainable.

Sertifikat perusahaan

1

GRS

2

EU10/2011

3

FDA