• Kabar

Kabar

  • Pilihan Paket Botol Air GOX

    Pilihan Paket Botol Air GOX

    Pemasok botol banyu menehi perhatian marang paket kasebut nalika ngekspor botol menyang pelanggan manca.Minangka pelanggan tuku, padha uga sijine minangka akeh care menyang gendul paket, nyebabake rangkep bener dadi atraktif kanggo konsumen.Kita, GOX minangka botol banyu profesional ...
    Waca liyane
  • Carane Pilih Botol Shaker

    Carane Pilih Botol Shaker

    Minangka penggemar fitness, nemokake botol shaker paling gedhe kanggo sampeyan mesthi dadi prioritas utama.Kita, Gox mesthi nawakake botol shaker sing paling apik kanggo sampeyan.Yen sampeyan pengin nggunakake protein shake kanggo ningkatake latihan lan mbantu sampeyan ing dalan menyang urip sing luwih sehat, mula sampeyan butuh protein shake ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti sejarah anggur?

    Apa sampeyan ngerti sejarah anggur?

    Anggur minangka minuman beralkohol sing biasane digawe saka anggur sing difermentasi.Ragi ngonsumsi gula ing anggur lan ngowahi dadi etanol lan karbon dioksida, ngetokake panas ing proses kasebut.Varietas anggur lan galur ragi sing beda-beda minangka faktor utama ing macem-macem gaya anggur.Bedane iki...
    Waca liyane
  • ISPO Shanghai 2022 Nanjing/Edisi Wis Kasil Dianakake

    ISPO Shanghai 2022 Nanjing/Edisi Wis Kasil Dianakake

    Tanggal 29 Juli, ISPO Shanghai 2022 Asia (Summer) Sportswear and Fashion Exhibition [Nanjing Special Edition] dianakake ing Pusat Pameran Internasional Nanjing.Luwih saka 200 peserta pameran saka camping, outdoor, olahraga banyu, mlaku, latihan olahraga, salju lan es, teknologi olahraga lan bahan anyar ...
    Waca liyane
  • Cara milih cangkir kopi sing paling apik kanggo sampeyan.

    Cara milih cangkir kopi sing paling apik kanggo sampeyan.

    Saiki, kopi dadi luwih populer.Miturut survey riset manawa 66% wong Amerika saiki ngombe kopi saben dina, luwih akeh tinimbang omben-omben liyane kalebu banyu lepen lan nganti meh 14% wiwit Januari 2021, kenaikan paling gedhe wiwit NCA wiwit nglacak data.Kanggo nikmati minuman sing disenengi & #...
    Waca liyane
  • Baja tahan karat 201 VS Baja tahan karat 304

    Baja tahan karat 201 VS Baja tahan karat 304

    Stainless steel minangka paduan wesi sing tahan karat.Isine paling ora 11% kromium lan bisa ngemot unsur kayata karbon, nonlogam lan logam liyane kanggo entuk sifat sing dikarepake.Ketahanan baja tahan karat kanggo korosi asil saka kromium, sing mbentuk pass ...
    Waca liyane
  • Wadah Termos kanggo Panganan Panas & Dingin ing Omah & Njobo

    Wadah Termos kanggo Panganan Panas & Dingin ing Omah & Njobo

    Apa sampeyan ngerti apa wadhah termos?Termos yaiku wadhah sing digunakake kanggo nyimpen barang-biasane panganan utawa ombenan-panas utawa adhem sajrone sawetara wektu.Iki nggunakake insulasi termal kanggo nyegah utawa nyandhet transfer energi termal saka siji wilayah menyang wilayah liyane.Nalika sampeyan tansah ...
    Waca liyane
  • Pengin OEM&ODM Botol Stainless-Steel Klasik Sampeyan?Go karo Gox!

    Pengin OEM&ODM Botol Stainless-Steel Klasik Sampeyan?Go karo Gox!

    Pengin OEM&ODM botol banyu stainless-steel klasik sampeyan dhewe? Gox.Kita duwe tim desain dhewe.Kanthi dhukungan sing kuat, kita bisa menehi pitulung ing babagan pangembangan produk utawa cetakan utawa desain pengepakan.Wiwit taun 2000, kita ing GOX nyedhaki bisnis ...
    Waca liyane
  • Botol banyu aluminium VS botol banyu stainless steel

    Botol banyu aluminium VS botol banyu stainless steel

    Botol banyu aluminium lan stainless steel bisa uga katon padha.Nanging, ana akeh bedane babagan safety, insulasi, daya tahan, lan liya-liyane.akeh wong bisa ngerti babagan botol stainless steel, nanging akeh wong sing ora ngerti apa botol banyu aluminium.Ayo sinau ...
    Waca liyane
  • Pendakian?Hiking?Ayo karo GOX

    Pendakian?Hiking?Ayo karo GOX

    Saben pindhah hiking utawa climbing, prilaku standar dijupuk bebarengan karo tas lan gendul.Pendakian utawa hiking kalebu konsentrasi lan pamikiran uga olah raga fisik sing mbantu sampeyan tetep fokus, ngresiki pikiran saka kuwatir njaba lan uga mbangun kapercayan lan ajining dhiri, ngenthengake ...
    Waca liyane
  • Bahan botol banyu plastik apa sing apik?

    Bahan botol banyu plastik apa sing apik?

    Akeh wong luwih seneng botol banyu plastik sing entheng nalika metu.Apa sampeyan ngerti carane milih botol banyu plastik sing apik?Tindakake kita kanggo ndeleng bahan plastik sing apik kanggo botol banyu.1.Botol banyu Tritan Tritan iku plastik BPA-free amarga ora manufac ...
    Waca liyane
  • Ayo menyang gym bebarengan karo botol banyu GOX!

    Ayo menyang gym bebarengan karo botol banyu GOX!

    Kita kabeh ngerti yen menyang gedung olahraga iku apik kanggo kesehatan lan kita kabeh ngerti yen kita kudu luwih aktif.Nggabungake gedung olahraga ndadekake nindakake perkara kasebut luwih gampang.Olah raga Iku apik kanggo kesehatan, apik kanggo pikiran, nggawe sampeyan motivasi lan bakal nambah slee...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3