• Hubungi Kita

Hubungi Kita

Shanghai Rock International Trading Co., Ltd.

Muga-muga kabeh pelanggan bakal nggawe kerjasama jangka panjang lan saling migunani karo kita.Yen sampeyan pengin njaluk rincian liyane babagan perusahaan kita, Hubungi kita saiki!

https://www.goxbottles.com/

alamat

18F, 82 bldg, No 1198 Qinzhou Road(utara), Shanghai PRChina

Telpon

0086-021-54278166

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita