• GOX OEM Botol Air Misting

GOX OEM Botol Air Misting

【FUNGSI 2-IN-1】Fungsi 2-in-1 sing unik, nyedhiyakake tingkat aliran banyu sing dhuwur lan kabut sing apik kanggo kelangan sampeyan.

【TRITAN】Botol kita digawe saka 100% Tritan co-poliester plastik sing aman kanggo awak loropaken.Awak cangkir ndadekake rasa alus lan nyaman kanggo ditangani

【PILIHAN RORO NGOMBOK】Siji karo botol tutuk sing amba cocog karo es persagi gedhe lan apik kanggo ngisi lan ngresiki kanthi cepet, lan siji liyane kanthi tutup sing bengkong, gampang diombe.

【PORTABLE】Botol karo carabiner stainless steel, iku gampang nggawa botol ngombe ing tangan utawa nggunakake daur ulang ditempelake kanggo aktivitas ing Go.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

GOX Tritan Spray Mist Botol Minuman Anti Bocor 3

Digawe saka 100% Tritan co-poliester plastik sing aman kanggo awak loropaken.Botol karo stopkontak semprotan, iku kanca paling apik kanggo olahraga.

Botol karo carabiner stainless steel, iku gampang nggawa botol ngombe ing tangan utawa klip menyang tas.Pegangan sing trep ngidini sampeyan nindakake nalika lelungan, fitness gym, olahraga, muter, camping, hiking.

GOX Tritan Spray Mist Botol Minuman Anti Bocor 4-水印

Pilihan Size

Model

Kapasitas

Ukuran (L * W)

warna

Bahan

Paket

TA6003

600ml / 20.3oz

W10xD6.5xH27cm

Custom-digawe

Tritan

Ngatur

Kaluwihan Kita

1. Pilihan Rampung lumahing: lapisan beludru, lapisan bubuk, lapisan UV, print transfer panas, print transfer gas, logo laser.

2. Cara Packaging: peti endhog, kothak putih, kothak werna selaras, kothak hadiah, kothak tampilan, etc.

3. Lead time kanggo sampel: 10 dina

4. Lead time kanggo produksi akeh: 45 dina

5. Product bisa lulus food grade testing LFGB, FDA, DGCCRF, etc

6. Kapasitas produksi: 1.000.000 unit saben wulan

7. Audit: BSCI, SEDEX, ICS

8. OEM & ODM: Tim desain kita bisa mbantu karo pangembangan produk & print & packaging designs

9. Tim QA & QC: posisi sing apik kanggo ndhukung kabutuhan pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita