• GOX BPA Free Tritan Water Bottle karo Screw-on Tutup

GOX BPA Free Tritan Water Bottle karo Screw-on Tutup

【Material Eco Friendly lan 100% Food Grade】Botol iki digawe nganggo plastik Tritan/Ecozen sing awet lan entheng sing 100% BPA gratis, ora beracun, ora ana rasa metalik utawa rasa aneh, aman kanggo mesin cuci piring.Nimbulake kauntungan gabungan saka kualitas premium lan entheng, botol iki bakal dadi kanca sing bisa dipercaya ing petualangan sing paling nuntut, hiking, kemah utawa kegiatan ruangan.

【Warna & finish sing apik banget lan langka】Werna ombre ndadekake botol iki katon luwih atraktif lan apik gayane.Iku uga pilihan sampurna kanggo hadiah lan bisa nggambarake katresnan kanggo fashion.Kajaba iku, lumahing botol iki sing digunakake yaiku finish karet sing ngidini sampeyan duwe rasa sentuhan sing alus, kepenak nalika sampeyan nggunakake.

【Tutup Ndhuwur Sekrup Kedap Udara anti bocor】Fitur 100% anti bocor, gampang diisi lan diombe nalika sampeyan mung mbukak sekrup ing tutup.Fantastic kanggo es banyu kadhemen, teh, warung, sup, omben-omben energi, isih utawa jus woh fizzy lan protein nggerok.


Detail Produk

Tag produk

Pilihan Size

Model

Kapasitas

Ukuran (L * W)

warna

Bahan

Paket

TA3837

1000ml / 34oz

7.5x7.5x28 cm

Custom-digawe

Tritan / Ecozen

Ngatur

Cathetan: kita nyedhiyakake layanan khusus, kabeh botol bakal miturut desain sampeyan kanggo ngasilake.

Deskripsi Produk

Botol banyu tritan Bebas BPA kanthi tutup sekrup 6_1
Botol banyu tritan Bebas BPA kanthi tutup sekrup 5_1

Njupuk Nang endi wae!

Sampurna kanggo fitness, njobo, yoga, meditasi, gym, hiking, festival musik utawa kantor.

Apa botol banyu Tritan?

Tritan minangka plastik sing kuat banget kanthi siklus urip sing dawa, saengga botol bisa tiba ing lantai tanpa langsung pecah.... Tritan minangka jinis plastik inovatif kanthi akeh sifat penting - rasa lan ora ana ambune, entheng, tahan rusak lan pancen aman kanggo kesehatan.

Apa plastik Tritan aman?

Plastik Tritan minangka plastik paling aman ing donya.Ora mung Tritan BPA-free, nanging uga bebas saka BPS (bisphenol S) lan ALL bisphenols liyane.Plastik Tritan tartamtu uga dianggep minangka kelas medis, tegese disetujoni kanggo digunakake ing piranti medis.

Kaluwihan botol Tritan?

(1) materi Tritan nduweni kekuatan impact iso dibandhingke kanggo materi PC, kateguhan, kekiatan, lan transparan materi Tritan ora rodok olo kanggo kaca, karo kristal-kaya luster.

(2) Iku uga tahan kanggo rereget lan ora rawan kanggo mambu;mesthi, kauntungan paling gedhe saka materi Tritan iku safety.

(3) Ukuran lan wujud sing digawe khusus kasedhiya

(4) BPA Free, Wis kurang impact ing lingkungan saka siji-layanan wadhah.

Kenapa milih GOX?

1.Packaging cara: peti endhog, kothak putih, kothak werna selaras, kothak hadiah, kothak tampilan, etc.

2. Lead wektu kanggo produksi akeh: 45 dina.

3.Produk bisa lulus food grade testing LFGB, FDA, DGCCRF, etc.

4. Kapasitas produksi: 1.500.000 unit saben wulan.

5. Audit: BSCI, SEDEX, ICS

6.OEM & ODM: Tim desain kita bisa mbantu pangembangan produk & desain print & kemasan.

7. Tim QA & QC: posisi sing apik kanggo ndhukung kabutuhan pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita