• Botol Air GOX Tritan Kanthi Carry Loop Kanthi Mulut Wide BPA Gratis Kanggo Kebugaran, Penggemar Outdoor

Botol Air GOX Tritan Kanthi Carry Loop Kanthi Mulut Wide BPA Gratis Kanggo Kebugaran, Penggemar Outdoor

【MATERI】Botol banyu Tritan kita digawe saka plastik co-poliester tritan sing bisa digunakake maneh, botol banyu iki 100% BPA Gratis lan sehat kanggo ngombe banyu saben dina.

【MULUNG LEBAR】Desain tutuk sing amba nggawe botol banyu luwih gampang diisi karo es persagi utawa woh-wohan, uga gampang ngresiki nganggo sikat botol!

【TUDUNG KHUSUS】Screw On Tutup karo Silicone Seal & Grip Dipasang, ganda minangka Carrying Loop

【KONSTRUKSI Awet】Konstruksi awet tahan suhu subfreezing lan nggodhok lan aman kanggo mesin pencuci piring rak ndhuwur.

【SKENARIO APLIKASI MASING-MASING】Botol Tritan iki bisa digunakake ing olahraga, mlaku, bal-balan, yoga, utawa gym.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Botol banyu Tritan Kanthi Carry Loop Kanthi Mulut Wide-6_1
Botol Banyu Tritan Kanthi Carry Loop Kanthi Mulut Wide-7_1

Wektu Ditandhani Kanthi Pangukuran

Botol banyu sing ditandhani wektu kanthi pangukuran mbantu sampeyan ngelingi jumlah volume sing diombe sedina muput.Kutipan motivasi lan inspirasi mbantu sampeyan ngrampungake target, Cocog kanggo penggemar olahraga ing Gym, Praktek, Pra lan sawise latihan.

Botol banyu Tritan Kanthi Carry Loop Kanthi Mulut Wide-11_1

Kapasitas gedhe

Botol iki kanthi kapasitas gedhe banget, bisa ngemot banyu 1100ml.Bisa nyukupi kabutuhan banyu normal sajrone sedina lan mbantu nglacak asupan banyu kanthi luwih apik.Iki minangka produk sing paling pas kanggo sampeyan nalika nindakake kegiatan ruangan lan njero ruangan.

Botol banyu Tritan Kanthi Carry Loop Kanthi Mulut Wide-9_1

Tutup Sederhana Nanging Klasik

Botol kita dilengkapi sekrup ing tutup, gampang ditutup lan mbukak, sanajan prasaja nanging luwih klasik lan populer banget ing antarane para penggemar olahraga.Ing tutup iki, ana gagang portabel, cukup gedhe kanggo sampeyan njupuk lan cukup kuat kanggo nampung volume banyu sing akeh.

Botol Banyu Tritan Kanthi Carry Loop Kanthi Mulut Wide-8_1

Cangkeme Wide

Gampang kanggo nambah es persagi utawa bubuk energi kanthi bukaan tutuk sing amba.Uga, tutuk sing amba bisa mbantu ngresiki luwih gampang.

Botol banyu Tritan Kanthi Carry Loop Kanthi Wide Mouth-10

Bahan Food Grade

Plastik Tritan minangka macem-macem plastik sing luwih anyar kanthi merek dagang.Wis dites dadi BPA-free lan aman.Iki minangka macem-macem plastik sing populer amarga "katon kaya kaca."Uga dikenal kanggo ora menehi aftertaste kanggo banyu nanging nduweni penak saka plastik kuwat.

Pilihan Size

Model

Kapasitas

Ukuran (L * W)

warna

Bahan

Paket

TA3031

1100ml / 37oz

W11.5xD9xH23 cm

Custom-digawe

Tritan

Ngatur

Cathetan: kita nyedhiyakake layanan khusus, kabeh botol bakal miturut desain sampeyan kanggo ngasilake.

Kaluwihan botol Tritan?

(1) materi Tritan nduweni kekuatan impact iso dibandhingke materi PC, kateguhan, kekiatan, lan transparan materi Tritan ora rodok olo kanggo kaca, karo kristal-kaya luster.

(2) Iku uga tahan kanggo rereget lan ora rawan kanggo mambu;mesthi, kauntungan paling gedhe saka materi Tritan iku safety.

(3) Ukuran lan wujud sing digawe khusus kasedhiya.

(4) BPA Free, Wis kurang impact ing lingkungan saka siji-layanan wadhah.

Napa sampeyan milih kita?

1. Lead time kanggo sampel

--Biasane, 10 dina karo printing silkscreen normal;14 dina kanthi cetakan nggunakake teknologi pencetakan transfer panas utawa teknologi pencetakan transfer gas.

2. Lead time kanggo produksi akeh

--30-35 dina.

3. layanan OEM & ODM

-- Tim desain bisa mbantu pangembangan produk & desain cetak & kemasan.

4. Tim QA & QC

--Panggonan sing apik kanggo ndhukung kabutuhan pelanggan.Kita duwe tim QA & QC profesional.Kita bisa nggawe manawa kabeh produk kita dititi priksa kanthi cara profesional lan menehi jaminan kualitas pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita