• GOX Foldable Carry Handle Double Wall Stainless Steel Water Bottle karo Layanan OEM

GOX Foldable Carry Handle Double Wall Stainless Steel Water Bottle karo Layanan OEM

【18/8 FOOD GRADE STAINLESS STEEL】Botol banyu iki digawe saka stainless steel 18/8 sing ora bakal ngoksidasi, teyeng, utawa nransfer rasa.

【JAGA PANAS LAN DINGIN】Botol banyu stainless steel iki digawe karo tembok pindho, mung botol metu ana karo stainless steel njero lan njaba.Fitur tembok dobel nyegah kondensasi lan kobong, njaga suhu minuman sampeyan.Minuman bakal tetep panas nganti 12 jam lan kadhemen nganti 24 jam!

【2 JENIS TUTUP】Saben botol dilengkapi 2 tutup GRATIS BPA sing beda, tutup sekrup kanthi gagang gampang digawa, lan tutup spout trep kanggo nyedhot tangan siji.

【Ora tau Kringete】Insulasi vakum baja tahan karat kanthi tembok dobel priksa manawa ora kringet.

【MUNGKUT LEBAR】Desain tutuk sing amba bisa gampang dilebokake ing es batu, woh, protein, lan liya-liyane.

【TAHAN BOCUR LAN RUMAH】Botol kasebut tahan bocor lan tahan pecah, dadi pilihan kanggo panggunaan kasar.

【Trep kanggo digawa】trep kanggo njupuk kanggo hiking, sepedaan, prahu, gym, karya, sekolah, lan ngarep.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Botol banyu terisolasi GOX dirancang kanggo njaga omben-omben sampeyan kadhemen nalika musim panas utawa panas nalika musim dingin.Botol banyu kita dibangun kanthi teknologi terisolasi vakum tembok dobel kanthi baja tahan karat 18/8.Tutup sekrup kanthi desain gagang nggampangake kanggo nindakake.

1 (3)

Isi botol banyu kanthi gampang nganggo es lan resiki liwat bukaan tutuk sing amba

1 (2)

karo 2 tutup BPA FREE beda, tutup meneng karo gagang nggampangake kanggo nindakake, lan tutup spout trep kanggo sipping tangan siji.

1 (1)

Desain terisolasi dual-walled njaga ombenan ing suhu konstan.Bakal tetep wedang panas nganti 12 jam lan adhem nganti 24 jam!

Pilihan Size

Model

Kapasitas

Ukuran (L * W)

warna

Bahan

Paket

MA2000-350ml

350 ml

W7xL7xH16.4cm

Custom-digawe

Baja tahan karat

Ngatur

MA2000-500ml

500 ml

W7xL7xH22.5cm

Custom-digawe

Baja tahan karat

Ngatur

Cathetan: kita nyedhiyakake layanan khusus (produsen OEM), kabeh desain botol bakal miturut desain pelanggan kanggo nggawe.

Kaluwihan Kita

1. Kita bisa lulus uji food grade LFGB, FDA, DGCCRF, dll.

2.We nyedhiyani layanan OEM & ODM, tim desain profesional kita bisa nyedhiyani free anyar kreatif, desain inovatif kanggo sampeyan yen perlu.

3. Kita bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan Rampung permukaan: lapisan beludru, lapisan bubuk, print transfer panas, print transfer gas, logo laser, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita