• GOX Double Wall Vacuum Insulated Botol Air Stainless Steel China OEM

GOX Double Wall Vacuum Insulated Botol Air Stainless Steel China OEM

【18/8 FOOD GRADE STAINLESS STEEL】Botol banyu iki digawe kualitas dhuwur 18/8 stainless steel, 100% BPA Free lan non-beracun.Ora bakal bocor bahan kimia sing mbebayani sawise digunakake kanthi suwe.Eco loropaken lan 100% pangan aman.

【JAGA PANAS LAN DINGIN】Botol iki digawe kanthi teknologi vakum tembok dobel, umur dawa lan gampang diresiki, insulasi vakum, nyuda konduksi panas lan nyegah uap banyu.Ngombe sampeyan tetep adhem nganti 24 jam, lan panas nganti 12 jam.

【KONSTRUKSI ESY-GRIP】Bentuk botol tekstur sing dirancang kanggo gampang dicekel.Super nyaman kanggo ditahan, sanajan sajrone kegiatan sing paling angel.

【DESIGN EDISI LIMITED】Werna gaya lan langka, desain edisi winates nyedhiyakake kesempatan sing apik kanggo ekspresi diri, utawa hadiah unik sing mesthi bakal dihargai.

【TAHAN BOCUR LAN RUMAH】Botol kasebut tahan bocor lan tahan pecah, dadi pilihan kanggo panggunaan kasar.

【GET FOR TRAVEL OLAHRAGA】Apa sampeyan lagi mlaku-mlaku menyang puncak gunung, tetep ngelak nalika kerja, nggayuh tujuan banyu ing kuliah utawa nalika lelungan saben dina, penting kanggo tetep terhidrasi.


Detail Produk

Tag produk

Pilihan Size

Model

Kapasitas

Ukuran (L * W)

warna

Bahan

Paket

MA2011-350

350 ml

W5.8xL5.8xH23.5cm

Custom-digawe

Baja tahan karat

Ngatur

MA2011-500

500 ml

W6.8xL6.8xH24.8cm

Custom-digawe

Baja tahan karat

Ngatur

MA2011-750

750 ml

W7.8xL7.8xH23.6cm

Custom-digawe

Baja tahan karat

Ngatur

botol banyu stainless steel terisolasi vakum tembok dobel 6_1

18/8 stainless steel lan tembok pindho terisolasi

Digawe saka baja tahan karat 18/8 kualitas lan terisolasi tembok dobel, flask termal bisa digunakake kanthi becik kanggo ngreksa minuman panas sajrone 12 jam lan paling ora kadhemen 24 jam, lan materi kasebut tahan karat lan dibangun kanggo tahan.

Telung pilihan kapasitas lan pilihan warna

botol banyu stainless steel terisolasi vakum tembok dobel 7_1

Kenapa milih GOX?

1. Pilihan finish permukaan: lapisan beludru, lapisan bubuk, lapisan UV, print transfer panas, print transfer gas, logo laser.

2.Packaging cara: peti endhog, kothak putih, kothak werna selaras, kothak hadiah, kothak tampilan, etc.

3. Lead wektu kanggo sampel: 10 dina.

4. Lead wektu kanggo produksi akeh: 45 dina.

5.Produk bisa lulus food grade testing LFGB, FDA, DGCCRF, etc.

6. Kapasitas produksi: 500.000 unit saben sasi.

7. Audit: BSCI, SEDEX, ICS.

8.OEM & ODM: Tim desain kita bisa mbantu pangembangan produk & desain print & kemasan.

9.QA & QC tim: uga-diposisikan kanggo ndhukung kabutuhan pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita