• GOX Tritan Water Bottle With Carry Handle BPA Free Kanggo Fitness, Penggemar Outdoor

GOX Tritan Water Bottle With Carry Handle BPA Free Kanggo Fitness, Penggemar Outdoor

【MATERIAL SAFETY】Safety punika faktor pisanan kita nimbang.Kita nggunakake bahan transparan Tritan kanthi kinerja dhuwur sing dikembangake ing AS, 100% BPA FREE lan TOXIN FREE. Kanggo mesthekake yen botol banyu ora bakal ngasilake bahan kimia sing mbebayani utawa rasa plastik sing aneh.

【TUDUNG TWISTED】Tutup sing bengkong bisa nggawe sampeyan ngombe kanthi cepet lan desain anti bocor.

【PENANGANI】Botol Tirtan kanthi gagang desain manungsa, cocog kanggo mendaki, piknik, lelungan, hiking, kemah, mancing lan kanca-kanca sing seneng nindakake kegiatan ruangan utawa njero ruangan.

【CUKUP GEDE & LENGKAP】Cukup gedhe kanggo nikmati botol banyu lengkap tanpa kudu kuwatir babagan ngisi banyu.Bukaan kanthi cangkeme gampang diisi es batu lan resik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Botol Air Tritan Kanthi Handle BPA Free-4_1

Tutup Spout Twisted anti bocor

Botol iki dilengkapi karo tutup spout bengkong sing anti bocor sing ngidini ngombe utawa nyirami kanthi gampang.Iki nduweni kunci engsel sing nyegah tutup saka dalan nalika ngombe lan kanthi bantuan engsel iki, sampeyan ora bakal kuwatir yen ora kejawab sawise nggunakake.Spout cilik ndhuwur bisa nggawe sampeyan ngombe ngombe kanthi postur anggun.

Desain Humanized

Botol iki kanthi tampilan olahraga nanging uga kanthi kapasitas gedhe, cukup kanggo 850ml.Kanggo sawetara gelar, bisa nyukupi panjaluk ngombe saben dina, lan sampeyan ora kuwatir yen njupuk botol akeh lan ora perlu ngisi maneh kaping pirang-pirang.Screwing ing tutup ndhuwur, ana tutuk sudhut sing bisa ngijini sampeyan kanggo nambah es persagi amba utawa bêsik woh menyang luwih gampang.Uga, gampang kanggo ngresiki minangka fitur sampurna liyane saka botol iki.Genggeman portabel cukup gedhe kanggo sampeyan nyekel utawa njupuk, cocok banget kanggo kegiatan ruangan utawa kegiatan njero ruangan.

Botol banyu Tritan Kanthi Handle BPA Free-5_1
Botol banyu Tritan Kanthi Handle BPA Free-6_1

Botol Banyu Bebas BPA & Hadiah Becik

Digawe saka plastik co-poliester tritan sing ramah lingkungan sing bisa digunakake maneh, botol banyu iki 100% BPA & TOXIN FREE, ora ambu ora enak lan sehat kanggo sampeyan lan kulawarga ngombe banyu saben dina.Plus, kita nampa kanggo ngatur werna utawa prints.Iku becik kanggo wong sing ditresnani, kanca paling apik utawa rekan kerja, kanggo mbantu dheweke tetep terhidrasi lan sehat.

Pilihan Size

Model

Kapasitas

Ukuran (L * W)

warna

Bahan

Paket

TA3025

850ml / 29oz

W10.5xD7.5xH25.5cm

Custom-digawe

Tritan

Ngatur

Cathetan: kita nyedhiyakake layanan khusus, kabeh botol bakal miturut desain sampeyan kanggo ngasilake.

Napa sampeyan milih kita?

1.Produk bisa lulus food grade testing LFGB, FDA, DGCCRF, etc
- Kabeh bahan sing digunakake kanggo botol iki minangka bahan pangan, bebas BPA.Awak tritan kualitas ndhuwur, tutup PP lan cincin segel silikon.Kita nggawe akeh item iki kanggo akeh pelanggan lan uga entuk sawetara laporan uji coba.Mulane, sampeyan bisa yakin babagan safety produk iki.

2. layanan OEM & ODM
-- Kita duwe tim desain dhewe.Kanthi dhukungan sing kuat, kita bisa menehi pitulung ing babagan pangembangan produk utawa cetakan utawa desain pengepakan.

3. Cara packing
- Kanggo prodhuk iki, ana sawetara cara pengepakan sing bisa dipilih, kayata peti endhog, kothak putih, kothak werna sing disesuaikan, kothak hadiah, kothak tampilan, lan liya-liyane. Cara pengepakan sing beda bisa entuk efek sing beda, contone, kothak warna utawa kothak tampilan bisa nambah koyo estetis saka kabèh produk lan nggawe produk luwih atraktif.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita