• GOX Wide Mouth Borosilicate Glass Water Bottle with Sustainably Bambu Tutup

GOX Wide Mouth Borosilicate Glass Water Bottle with Sustainably Bambu Tutup

【Kaca borosilikat dhuwur】Botol banyu sing cetha digawe saka kaca borosilikat sing dhuwur, botol banyu kaca sing bisa digunakake maneh lan estetis iki ora bakal retak ing suhu lan tekanan sing ekstrem.

【Tutup Bambu sing lestari】tutup pring sumber sustainably fitur ing njero stainless steel, mesthekake ora plastik teka menyang kontak karo ngombe njamin pengalaman ngombe resik lan asri.

【Desain Mulut Wide】Desain tutuk sing amba lan amba ndadekake gampang diombe, gampang diresiki, lan gampang diisi es, woh-wohan, lan minuman favorit.

【Tutup pring anti bocor】Tutup pring anti bocor kanthi tali sing praktis nggawe segel kedap udara supaya sampeyan bisa nggawa kanthi aman ing tas ransel, dompet, lan tas olahraga.

【BPA Free】Iki digawe saka kaca borosilikat bebas BPA, aman kanggo panganan kanthi ketahanan kimia & termal sing unggul,

【Eco loropaken & ngombé pengalaman】botol kaca anti bocor, bebas BPS, PVC, Timbal, lan Kadmium sing menehi pengalaman ngombe paling apik tanpa menehi wedang rasa aneh utawa ngetokake bahan kimia sing mbebayani menyang ombenan,


Detail Produk

Tag produk

Pilihan Size

Model

Kapasitas

Ukuran (L * W)

Bahan

Paket

MB1004

600ml / 20.3oz

W7xD7xH24cm

kaca borosilikat dhuwur

Ngatur

Cathetan: kita nyedhiyakake layanan khusus, kabeh botol bakal miturut desain sampeyan kanggo ngasilake.

Botol banyu kaca borosilikat cangkeme amba kanthi tutup pring 4_1

Nyaman lan Gampang Digunakake Saben Dina

Botol Banyu Kaca nyedhiyakake gampang diombe lan digawa nalika lelungan, ing gedung olahraga, yoga, menyang kantor, menyang pantai, sekolah, camping, cycling, hiking, climbing gunung, mlaku, sepedaan, nglangi, lelungan dalan, bisnis, piknik, mangan nedha awan metu, etc.. Sampurna kanggo buruh kantor, mahasiswa, olahraga, pecandu ruangan, etc. Kualitas sing luwih dhuwur njamin kinerja sing luwih apik ing tetep omben-omben seger.

Pambuka produk

Apa botol banyu kaca borosilikat / cangkir kopi?

Kaca borosilikat minangka jinis kaca sing ngandhut boron trioksida sing ngidini koefisien ekspansi termal sing sithik banget.Iki tegese ora bakal retak ing owah-owahan suhu sing ekstrim kaya kaca biasa.Daya tahan kasebut wis dadi pilihan kanggo restoran, laboratorium lan pabrik anggur sing paling dhuwur.

Apa Botol banyu borosilikat Aman?

Kabeh Ombenan Welcome Kaca Borosilicate aman lan awet lan bisa tahan suhu saka bab -4F kanggo 266F tanpa karusakan, supaya kabeh omben-omben ditampa ing botol AEC.

Kepiye cara ngenali kaca borosilikat?

Carane ngenali yen kaca sing ora dingerteni iku kaca borosilikat, tanpa ninggalake Lab!

1.Kaca borosilikat bisa gampang dikenali dening indeks bias sawijining, 1.474.

2.Kanthi nyemplungake kaca ing wadhah cairan kanthi indeks bias sing padha, kaca kasebut bakal ilang.

3. Cairan kasebut yaiku: Minyak mineral,

Apa botol kaca luwih aman tinimbang plastik?

Ora ana bahan kimia: Botol kaca ora ngemot bahan kimia sing mbebayani, mula ora perlu kuwatir yen bahan kimia larut ing susu bayi.Luwih gampang kanggo ngresiki: Padha luwih gampang kanggo ngresiki tinimbang plastik amarga padha kurang kamungkinan kanggo ngembangaken goresan sing nahan ambu ora enak lan ampas.

Kenapa milih botol kaca GOX?

1. Pilihan Rampung lumahing: Decal print.

2.Packaging cara: peti endhog, kothak putih, kothak werna selaras, kothak hadiah, kothak tampilan, etc.

3. Lead wektu kanggo produksi akeh: 45 dina.

4. Kapasitas produksi: 300.000 unit saben sasi.

5. Audit: BSCI, SEDEX, ICS.

6.OEM & ODM: Tim desain kita bisa mbantu pangembangan produk & desain print & kemasan.

7. Tim QA & QC: posisi sing apik kanggo ndhukung kabutuhan pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita