• GOX Double Wall Stainless Steel Coffee Mug Tumbler kanthi tutup anti bocor

GOX Double Wall Stainless Steel Coffee Mug Tumbler kanthi tutup anti bocor

【18/8 FOOD GRADE STAINLESS STEEL】Cangkir kopi iki digawe saka baja tahan karat 18/8 sing ora bakal ngoksidasi, karat, utawa nransfer rasa.

【INSULASI】Mug travel terisolasi hidrat panas lan adhem bisa njaga cairan ing suhu sing dikarepake sajrone 4-6 jam.Sampurna kanggo kopi panas utawa es kopi supaya sampeyan tetep mlaku sedina muput.

【STAINLESS STEEL & SLIP PROOF】Desain cangkir travel iki ndadekake kuwat lan slip bukti.Lan uga multi-fungsi lan cocok kanggo panggunaan ruangan.

【AMAN kanggo nggunakake】Ora ana kebocoran lan bahan bukti slip nggawe cangkir travel iki aman banget kanggo digunakake.Gampang kanggo lelungan ing kabeh lingkungan.Cocog kanggo kerja, sekolah, lelungan, nyopir lan acara liyane.

【Gampang kanggo ngresiki】Wide opener gampang kanggo ngresiki.Stainless steel ora gampang ninggalake ambu ora enak lan jejak ing njero sawise digunakake.


Detail Produk

Tag produk

Pilihan Size

Model

Kapasitas

Ukuran (L * W)

warna

Bahan

Paket

MA6329

370 ml

W6xL7xH15.5cm

Ngatur

Baja tahan karat

Ngatur

Cathetan: kita nyedhiyakake layanan khusus, kabeh botol bakal miturut desain sampeyan kanggo ngasilake.

Pilihan multi-warna kanggo referensi sampeyan

mug kopi stainless steel dinding ganda bumbler 6
tembok pindho stainless steel cangkir kopi bumbler 7_1

100% anti bocor

Cincin silikon ing sambungan antarane tutup lan wadhah kanthi efektif bisa nyegah bocor lan nggawa kanthi aman.(Priksa manawa cangkir ditutup lan ora ana cairan sing tumpah sadurunge dilebokake ing tas)

mug kopi stainless steel dinding ganda bumbler 8

WIDE RANGE saka nggunakake

Cangkir kopi sing sampurna kanggo petualangan ruangan lan pas karo sing duwe cangkir kendharaan, omah, kantor, perjalanan pesta, kemah, lelungan, ing mobil, ing pantai, hiking, aktif olahraga, piknik, apa wae kegiatan liyane sing bisa sampeyan lakoni. ngimpi.Kualitas sing kuat lan awet iki, dirancang kanthi teliti, awet, tahan rontog, tahan karat.Luwih becik nggunakake botol plastik utawa kaca.

tembok pindho stainless steel cangkir kopi bumbler 9_1

Teknologi insulasi vakum tembok dobel njaga ombenan panas lan adhem nganti pirang-pirang jam

Cangkir kopi tembok dobel anti bocor, supaya ombenan panas nganti 4 jam lan ombenan adhem tetep adhem nganti 6 jam.

bumbler cangkir kopi stainless steel tembok ganda 10_1

Ing sisih ngisor Cangkir Kopi ditempelake karo ngisor karet, sing bisa nyegah cangkir kopi saka geser lan gulung.

Kenapa pilih GOX travel mug?

1. Pilihan finish permukaan: lapisan beludru, lapisan bubuk, lapisan UV, print transfer panas, print transfer gas, logo laser.

2.Packaging cara: peti endhog, kothak putih, kothak werna selaras, kothak hadiah, kothak tampilan, etc.

3. Lead wektu kanggo sampel: 10 dina.

4. Audit: BSCI, SEDEX, ICS.

5.OEM & ODM: Tim desain kita bisa mbantu pangembangan produk & desain print & kemasan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita